Meni sitten ihan vituiroilleen eilinen ilta ja tämä päiväkin. Hirmuinen nälkä oli illalla ja tämä tyttöpä sortui sitten ahmimaan leipää ja patongin ja muuta mukavaa. Ja sitten oksuamaan... Itkin vaan poikkikselle puhelimessa sitä, miten paha olo mulla on ja miten paljon ahdistaa. Ihme kyllä, sain sitten unta kuitenkin suht nopeasti, joskus kahdentoista aikaan.

Aamulla heräsin puol seittemältä ja söin purkin ananasta ja banaanin. Koko päivän oon taas liikkunu ihan hurjana, sorruin porukoilla syömään kolme sämpylää, yks ruisleipä (siis siinä on niinku kaks puolta) ja kaks hapankorppua. Hyi helv... Lervasin sitten niitäkin.. Ja kotona mätin naamaani vielä sellaista jugurttia, joka ei todellakaan ole mitään terveellistä. Ihme kyllä, eilisen jälkeen paino ei ollut edes pahemmin noussut, vaaka näytti aamulla tasan 54kg. Nyt kun kävin kotiin tullessani vaa'alla (miinustin vasta juomani nesteet), niin luku oli 53,7kg. GO MINÄ! Mut paino on ihan varmasti noussu huomenna, ku tuo kaikki paska on oikein kunnolla imeytyny muhun ja ties mitä. Varmasti huomenna paino on reilusti yli 54kg ):

Tähän en kehtaa alkaa nyt listaamaan edes päivän syömisiäni, koska ne todella hävettävät itseänikin. Pitänee lähteä tästä vielä lenkille, niin sais vähän kaloreita kulumaan.