Tänään on siis mennyt hyvin, niin syömisten kuin liikunnankin osalta. Oon vaan ihan tosi väsyny, ku liikuntaa on tullut tosi paljon ja en oo paljoo paskaakaan syöny. Koko päivän oon juossu ananaspurkin, kurkun palasen ja banaanin voimalla, kotiin tulin vasta tuossa puol seittemän aikaa. Nyt on hetki aikaa levätä, mutta illaksi on vielä paljon pakollista tekemistä, josta ei voi luistaa. Söin äsken purkin ananasta ja vielä olis tälle illalle jäljellä omena, en tiedä syönkö sitä.

Tänään pitäis yrittää mennä nukkumaan aikaisin, koska huomenna on vähintäänkin yhtä rankka päivä kuin tänään. En tiedä yhtään, miten jaksan tällaisilla syömisillä, mutten halua enempääkään syödä. Kävin tuossa äsken kotiin tullessani vaa'alla ja luku yllätti minut todella, painoa oli lähtenyt aamusta 700g ja olen siitä todella iloinen! Totuushan on vaan se, ettei paino voi koko ajan pudota, varsinkaan noin hurjaa vauhtia ja siksi varaudunkin siihen, että huomenna voi olla paino enemmän kun tänään. Vaikka tiedän, että se on ihan normaalia, se saa mut todella masentuneeks. Noh, pitää yrittää jo nyt valmistella itseä aamuisiin vaa'an lukemiin.

 

Syömiset;

- kaksi purkkia ananasta = 164 kcal
- 10cm pala kurkkua = 10kcal
- banaani n. 100 kcal


YHT: 274 kcal

Noihin syömisiin tulee sitten vielä lisäksi varmaan se omena, tai purkki ananasta, jos hirmuinen nälkä yllättää. Tänään on verensokerit ollu niin alhaalla, että oon vaan kiukutellu ja kädet on tärissy. Noh, toivottavasti tottuisin tähän nyt taas pitkästä aikaa.