Toivottavasti tämä päivä tuo tullessaan mukavia ja piristäviä asioita, sillä en jaksaisi aina vain mennä takapakkia. Haluaisin, että voisin iloita erinäisistä asioista, olipa se sitten vaikka laihtumista, tai sitä etten ole syönyt mitään muutamaan päivään. Suppeaa ajattelua, tiedän sen, mutta muuhun en tällä hetkellä kykene.

Aamu lähti ihan mukavasti käyntiin vaa'alle pomppaamisen merkeissä. Suureksi helpotuksekseni en painanut aivan sitä 57 kiloa, jonka luulin painavani. Paino oli 55,6, joten onhan siinä 1,4kg vähemmän pudotettavaa sitten, mutta varmaan takapakkiakin tulee. Pitää yrittää nyt tsempata itseään parhaansa mukaan, sillä oon aivan hajalla, jos takapakkia ja epäonnistumisia tulee, mä en pysty sulattamaan sellaista, en sitten millään. Jos paino on noussut, vaikka ihan vain 100g, tunnen olevani maailman ainoa epäonnistunut ihminen ja täysi luuseri. En halua enää sellaista tunnetta! Haluan olla vahva, haluan itsekurini pitävän!

Tänään suunnitelmissa syödä nyt aamupäivällä omena ja 10cm kurkkua, niistä ei tule kovin paljoa kaloreita. Ruuaksi teen itselleni kanasalaattia, kunhan vain saan aikaiseksi laskettua siitä tarkat kalorit ja jaksan sen tehdä. Kanasalaattiakaan en tosin saa ottaa kovin isoa annosta, sellainen suht pienehkö. Illalla kuuden aikaan on sitten vuorossa taas omena, sen jälkeen en sitten syökään enää yhtään mitään.

Tänään tulee ihan mukavasti pyöräiltyäkin, varmaan jokin tunti yhteensä, kun pitää käydä hoitelemassa asioita. Että tällaista tänään, illalla kirjoittelen lisää päivän kulusta.